90 deltagere i Parken 

90 deltagere var mødt frem i Parken til en dag med faglige input og inspiration, og de var særligt nysgerrige efter konkrete råd og veje til at håndtere forandringsprocesser, og hvordan viden kan omsættes til praksis.  

Selvstændig konsulent og coach Henrik Povlsen, tidligere chefkonsulent i Kombit, fortalte om projekter i offentlige organisationer, og den påvirkning de har i de berørte organisationer. Dernæst fortalte Charlotte Arnø, Business Consultant i Nordisk Film/Egmont, om, hvordan Egmont-Koncernen arbejder struktureret med at implementere forandringer som følge af projekter. Her har de bl.a. ladet sig inspirere af Change Management. 

Broen over hullet 

Lotte Bomgaard, kontorchef i Skatteministeriet, kunne berette om, hvordan forandringsledelse skal integreres i praksis og ikke gøres for firkantet. Hun gav en meget visuel illustration af den bro, som god forandringsledelse skal skabe, så organisationen ikke falder ned i et stort sort hul, når den gennemgår forandringer.  

Thomas Essendrop, underviser og rådgiver i RBA, rundede af med at opsummere nogle af de centrale punkter, som definerer Change Management, og som af RBA’s tilgang til forandringsledelse.  

Vores næste arrangement om forandringsledelse er den 29. oktober, hvor du kan få en gratis introduktion til Change Management ved Thomas Essendrop. Det er fra 15.30-17.30. Læs mere om den gratis introduktion.