Derfor skal Kasper på kursus

Vi oplever, at der kan være mange forskellige grunde til, at man vælger at tage et kursus i Change Management. Læs her om IT-forretningskonsulent Kasper Karnbaks personlige motivation for at deltage. Måske bliver du også inspireret til at tage et kursus i Change Management.

Kasper Karnbak beskriver sig selv som menig medarbejder i en virksomhed fuld af forandring. Store dele af IT-afdelingen er blevet outsourcet til en ekstern leverandør: ”Det er en stor forandring for mig og for virksomheden”. Som IT-forretningskonsulent har han stor kontakt til interne medarbejdere, og derfor har han lyst til at forstå, hvordan disse større forandringer påvirker kollegaerne.

Selvom mange virksomheder styrer deres projekter og programmer efter velafprøvede metoder, oplever de alligevel udfordringer med at få forandringsinitiativerne til at skabe de ønskede resultater og slå rødder i organisationskulturen. Det skyldes ofte, at der i mange virksomheder mangler fokus på de enkelte medarbejdere, som til dagligt skal anvende de nye produkter eller tage de nye arbejdsgange i brug.

Change Management er en best practice-metode, som kan hjælpe virksomheder med at håndtere det menneskelige aspekt ved forandringer. Kasper forklarer, at hele den virksomhed han arbejder for skal til at tænke på en ny måde. Han forventer således at kunne bruge den grundlæggende teori fra kurset til at opnå en større forståelse for måden, hvorpå hans kollegaer reagerer og tænker i forandringsprocessen. Desuden håber han, at kurset vil give ham bedre kompetencer til at kunne sparre med sine overordnede.

Ifølge Kasper Karnbak er Change Management ikke kun brugbart professionelt: ”Efter jeg er begyndt at læse på materialet, kan jeg nærmest se min egen udvikling for mig, og jeg kan se, at jeg ydermere kan få gavn af det privat.” Her hos Rovsing glæder vi os til at følge Kasper og finde ud af, hvordan de nye kompetencer skaber forandring i hans hverdag.

Er du blevet nysgerrig på Change Management? Læs mere om vores kurser eller tilmeld dig et gratis introduktionsseminar.

 

Gratis introduktion til Change Management

Se kursuskalender her