7 fikse facts om PRINCE2®

 

1. PRINCE2®-metoden er en velafprøvet tilgang til at styre projekter sikkert i mål. Det er verdens mest anvendte projektledelsesmetode udbredt i over 90 lande og oversat til 11 sprog med over en million gennemførte eksamener på verdensplan. 

 

2. I 2002 hentede Rovsing som de første PRINCE2®-metoden til Danmark efter en årrække med kuldsejlede offentlige IT-projekter og et stigende behov for en mere systematisk tilgang til projektstyring.

 

3. Rovsing har uddannet mere end halvdelen af alle PRINCE2®-certificerede i Danmark.

 

4. PRINCE2 består af en Foundation og en Practitioner. Som PRINCE2 Practitioner er det vigtigt, både fagligt og formelt, at du fornyer din certificering senest 5 år efter eksamen for at opretholde din status som Registered Practitioner.

 

5. I følge en undersøgelse fra Indeed.com tjener PRINCE2® certificerede projektledere i gennemsnit 19 % mere end ikke certificerede. 

 

6. Nationale og internationale virksomheder anvender PRINCE2® til at styre deres projekter, herunder LEGO, Novo Nordisk, Vestas, DHL, Skandia, PFA Pension, Dong Energy, TDC, den danske stat og over halvdelen af de danske kommuner. 

 

7. Ved at benytte PRINCE2® som standard-projektmetode i en organisation, sikrer man at alle involverede taler det samme projektsprog, forstår processen fra start til slut og er rustet til at håndtere de udfordringer, der vil opstå undervejs.

 

Er du blevet nysgerrig på PRINCE2®? Læs mere om vores kurser eller tilmeld dig et gratis introduktionsseminar.

 

Gratis introduktion til PRINCE2®

Se kursuskalender her