Kurser og uddannelser i projektledelse

Forøg succesraten af dine projekter

Behovet for kompetente projektledere er stærkt stigende, og mange virksomheder oplever, at deres projekter bliver forsinkede, overskrider budgettet og mangler at levere de ønskede resultater.

Som projektleder skal du kunne skabe sammenhæng mellem tid, mål, ressourcer og kvalitet. Samtidig skal du kunne motivere og kommunikere med mange interessenter på én gang.

Hos Rovsing kan du lære at anvende to projektledelsesmetoder, der begge har fokus på produkter og på at levere resultater og kvalitet. PRINCE2® er den klassiske og systematiske metode, mens AgilePM® er fleksibel og dynamisk.

 

Læs mere

Fokus på produkter og resultater

Projektledelse er blevet en del af hverdagen i de fleste virksomheder og organisationer. Men mange projekter fejler i at nå deres mål – ikke fordi der er mangel på faglige kompetencer, men fordi der opstår uklarhed omkring roller og ansvar, der mangler tid og ressourcer, og fordi kommunikationen ofte ikke er klar og konsekvent.

Ved at have en struktureret og gennemtestet tilgang til projektstyring, der kan tilpasses organisationen eller det enkelte projekt, er du sikker på at få flere projekter kørt succesfuldt i mål med det forventede udbytte som resultat.

I Rovsing Business Academy ønsker vi at klæde vores kursister på til at kunne planlægge, styre og gennemføre projekter med succes. Hvilken projektledelsesmetode, I vælger, afhænger bl.a. af projektet, organisationen, teamet og kunden. Som projektleder er det en fordel at mestre både PRINCE2®  og AgilePM® , så du er klædt på til at håndtere forskellige typer projekter. Metoderne supplerer hinanden godt og kan bruges sammen.

PRINCE2®-metoden

PRINCE2® er en international anerkendt metode til projektstyring. PRINCE2®-metoden er udviklet ud fra erfarne succesfulde projektlederes praksis. Den er i dag den førende projektledelsesmetode internationalt og er udbredt i over 90 lande og oversat til 11 sprog.

Nationale og internationale brands anvender PRINCE2® til at styre deres projekter, bl.a.: Tesco, DHL, Skandia, LEGO, Novo Nordisk, Vestas, PFA Pension, Dong Energy, TDC, den danske stat og over halvdelen af de danske kommuner.

 

AgilePM®-metoden

AgilePM® (Agile Project Management) er en certificering fra APMG International. Certificeringen er baseret på den agile metode DSDM, der er en af de oprindelige, agile projektledelsesmetoder. Metoden udmærker sig ved at være en fleksibel metode, der samtidig sikrer en struktureret tilgang til projekter.

AgilePM® er en stand-alone metode, som vil være tilstrækkelig for mange organisationer, men som også enkelt lader sig kombinere med andre metoder som Scrum eller PRINCE2®. Der er et voksende krav om agilitet i organisationer, og AgilePM® leverer dette uden at introducere unødige risici eller give slip på kontrollen.